Erop uit

Erop uit

Te Beleven in Genk en de ruime omgeving.

Lavendine Pure ligt in het hart van Limburg, in het groene Genk, vlakbij Bokrijk en Hasselt. 'Ffietsen door het water’ kan je vlakbij onze B&B meemaken, ook 'Fietsen door de heide' is vlakbij.

Lees meer

Gastronomie

In Genk kan je lekker en gezellig uit eten gaan! Smaken vanuit de hele wereld kan je in onze buurt ontdekken…hierbij enkele culinaire tips die wij zeker een bezoekje waard vinden.

MEER INFO

Wandelen

Wie heerlijk wil wandelen, heeft in Genk opties te over. Je kan op verkenning in de grote Genkse natuurgebieden ‘De Weyers’ met o.a. 'De Maten' – ‘Natuurgebied Kiewiet’ – ‘De Teut en Ten Haagdoorn’ – Het Nationaal Park “Hoge Kempen' , …

 

MEER INFO

Fietsen

Lavendine Pure ligt middenin het fietsnetwerk. Het is zalig te fietsen in onze prachtige omgeving en natuur. Je kan zelf je fiets meebrengen en veilig bij ons stallen (en opladen),of je kan een (electrische) fiets bij ons huren. Het netwerk bestaat uit fietswegen die met knooppunten met elkaar verbonden zijn. Op elk knooppunt is het mogelijk om je route aan te passen zodat je je fietstocht zo lang of zo kort maakt als je zelf wil. Het netwerk is in totaal 1.860 km lang, veel fietsplezier!

MEER INFO

Shoppen

Ben je eerder liefhebber van winkelen en wil je graag de modetrends opsnuiven in sfeervolle shoppingcentra in de buurt, zoals jij het wil:

 

MEER INFO

Touren of racen

Heb jij ook zin om het mooie stukje Limburg met zijn prachtige natuur en historische sites te ontdekken? Wil je dit op een originele manier doen met een Vespa? Combineer heerlijk relaxen bij Lavendine Pure met zalig touren met een Vespa! Of kom karten op het circuit van Horensbergdam! Snelheid en avontuur gegarandeerd!

MEER INFO

Cultuur

Duik het mijnverleden in en ontdek hoe de industrie van toen de basis vormt voor innovatie, creativiteit en kunst vandaag! Genk: verrassend veelzijdig! Bovendien leunt onze B&B Lavendine Pure aan tegen Hasselt en Diepenbeek. Lees meer voor onze tips!

MEER INFO

Honesty bar

In de inkomhal van onze B&B bieden we je graag de mogelijkheid een streekdrankje of bio drankje uit te kiezen en ervan te genieten. Wij bieden deze drankjes aan aan democratische prijzen. De streekprodukten die we voor je koud gezet hebben, zijn stuk voor stuk Limburgse toppers. Zo heb je de kans om ook dit lekker stukje Limburg te ontdekken. Omdat we houden van puur en gezond, zorgen we ook voor verfrissende biodrankjes.

We geven je graag wat achtergrondinformatie over een aantal streekprodukten waar wij trots op zijn dat wij ze je kunnen aanbieden

 

MEER INFO